بادام سنگی صادراتی منبع غنی از مواد مغذی ویتامین E، منگنز، منیزیم، مس، فسفر، فیبر، ریبوفلاوین، اسیدهای چرب تک غیراشباع و پروتئین است. اگرچه تقریباً 50 درصد وزن بادام چربی است.
مصرف افزایشی 7 گرم در روز از این مغز درختی، غلظت کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم را تا 1 درصد کاهش می دهد، به ویژه در چارچوب رژیم های غذایی توصیه شده توسط برنامه ملی آموزش کلسترول. مصرف همیشگی بادام منجر به افزایش وزن نمی شود و به نظر می رسد گنجاندن آنها در رژیم های غذایی کم کالری باعث کاهش وزن بیشتری نسبت به یک رژیم غذایی کم کالری بر پایه کربوهیدرات می شود.
همچنین، بادام شاخص گلیسمی پایینی دارد و بر حساسیت به انسولین تأثیر منفی نمی گذارد. بادام منبع عالی آلفا توکوفرول زیستی است و افزایش مصرف آن باعث افزایش مقاومت LDL در برابر اکسیداسیون می شود.
علاوه بر این، ترکیبات پلی فنلی بادام اخیراً مشخص شده است و مشخص شده است که دارای اثرات آنتی اکسیدانی است. در حالی که فواید بادام برای سلامت قلب و عروق و بیماریهای مرتبط با چاقی امیدوارکننده به نظر میرسد، واکنش آلرژیزای بالقوه در میان افراد مستعد میتواند خطرساز باشد.
تحقیقات بیشتری برای دستیابی به درک بهتر از نقشی که فراهمی زیستی و دسترسی زیستی ترکیبات بادام و هم افزایی بین آنها در پیامدهای سلامت مرتبط با آنها ایفا می کند، مورد نیاز است.
بادام درختی از خانواده گل سرخ و دانه خوراکی آن. بومی جنوب غربی آسیا، Prunus dulcis یک درخت زراعی مهم اقتصادی است که عمدتاً در آب و هوای مدیترانه ای بین 28 تا 48 درجه شمالی و بین 20 تا 40 درجه شمالی، کالیفرنیا رشد می کند و نزدیک به 80 درصد از عرضه جهان را تولید می کند.
بادام هایی که به عنوان آجیل رشد می کنند ممکن است به صورت خام، بلانچ شده یا برشته خورده شوند و معمولاً در شیرینی پزی استفاده می شوند.
در اروپا از بادام برای تهیه مارزیپان، خمیر شیرینی که در شیرینی ها و آب نبات استفاده می شود، و در آسیا بادام اغلب در گوشت، مرغ، ماهی و غذاهای گیاهی استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.