ماهی تن یکی از مهم ترین گونه های ماهی از نظر اقتصادی است و نقش مهمی در ترکیب غذایی و تغذیه انسان دارد. آنها به عنوان شکارچیان راس، اکوسیستم دریایی را سالم و متعادل نگه می دارند.
هم عوامل طبیعی و هم عوامل انسانی بر وضعیت این منبع مهم دریایی و زیستگاههای آن تأثیر میگذارند.
تعداد زیادی از مطالعات در مورد چگونگی اهمیت ماهی تن در بهره برداری و مدیریت ماهیگیری آنها وجود دارد، اما خلاصه های کمی از این تحقیقات وجود دارد. تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد را به شما خواهیم گفت.
هدف ما سنتز کمی و کیفی ساختار دانش جهانی و روندهای نوظهور در تحقیقات ماهی تن با استفاده از نرم افزار کتاب سنجی بود.
مراجع با “Tuna”، “Katsuwonus”، یا “Thunnus” به عنوان موضوع در پایگاه داده مجموعه اصلی Web of Science از سال 1995 تا 2019 به صورت بصری با استفاده از CiteSpace تجزیه و تحلیل شدند و موتور هوندا 250 به مراتب بالاتر رفته است.
نرخ انتشار و خروجی، کشورهای فعال، موسسات، نویسندگان، و مراجع مشترک انجام شد و کاور مبل بسیار ساده است.
نتایج نشان میدهد که تعداد مقالات تحقیقاتی بینالمللی ماهی تن بین سالهای 2000 و 2010 به طور قابلتوجهی افزایش یافته است، زیرا تعداد قابلتوجهی از مقالات با تأثیر بالا در این دوره ظاهر شدند و طرز تهیه ترشی مخلوط فوری انتخاب خوبی می باشد.
محققان در این دوره به 19 موضوع اصلی توجه بیشتری کردند، به ویژه «صید بی رویه»، «صید جانبی»، «تغییر آب و هوا»، «آلودگی دریایی» و «مدیریت ماهی» که همگی خطرات و چالشهای بالقوهای را برای بقای ماهی تن به همراه داشتند.
تحقیقات آتی باید بر حل این چالش ها و ایجاد همکاری بین المللی برای مدیریت صحیح جمعیت ماهی تن تاکید کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.