سنگ مرمر حرم امام رضا از پرفروش ترین سنگ ها در کشورهای اروپایی می باشد

هر ساله حدود 300000 متر مربع نماهای سنگ مرمر حرم امام رضا نازک متصل در فرانسه نصب می شود. این پیشرفت را می توان به ویژه با پیشرفت در تکنیک های برش و با مزایایی که آنها از نظر صرفه جویی در مواد، کاهش وزن نما و غیره ارائه می دهند توضیح داد.

از سوی دیگر، توسعه دانش مربوط به خواص فیزیکی و شیمیایی سنگ های طبیعی دست به دست هم نمی دهد.

بلایای طنین انداز در سرتاسر جهان چهره سنگ های به اصطلاح “منگنه” را مخدوش کرده است: 80 من برای جایگزینی نماهای مرمر سفید شرکت نفت آموکو، یک ساختمان 80 طبقه در شیکاگو، 4 من برای تالار فنلاندیا در هلسینکی، مشکلات طاق گرانده و اپرای باستیل در پاریس را فراموش نکنید.

دو پدیده اصلی منشأ این آسیب شناسی ها با پیامدهای گاهی جدی از نظر هزینه و ایمنی هستند. اولین مورد فشرده سازی صفحات است که منشا مکانیکی دارد و به تکنیک های اجرا مرتبط است.

پدیده دوم، بسیار پیچیده، پدیده جداشدگی دانه ای است که به دلیل کانی شناسی دسته های خاصی از سنگ ها است.

سنگ

تنش هایی که منجر به فشرده شدن صفحات می شود می تواند ناشی از باریکی اتصالات یا انعطاف بیش از حد بست ها باشد. این عیوب منجر به انشعاب و سپس شکستگی در سطح اتصال دهنده ها می شود که می تواند تا سقوط عناصر پیش برود.

بنابراین، کیفیت ساخت دومی یک عامل اساسی است و حفظ فاصله بین اتصال و رزرو در لبه صفحه باید رعایت شود. برای پایه دیوار، یعنی قسمت هایی که بیشتر در معرض ضربه های تصادفی هستند، تقویت کننده ها امکان محدود کردن بی نظمی را فراهم می کند.

مرمرهای کریستالی، “مگر اینکه بتوانند مقاومت خود را در برابر چسبندگی دانه ای ثابت کنند” – ماده 4.12.1 NF P 65-202-1، برای نصب در فضای باز ممنوع هستند، زیرا آنها به ویژه نسبت به چسبندگی دانه ای حساس هستند.

فرآیند تخریب داخلی مواد که منجر به تغییر شکل یا تورم می شود. تظاهراتی که بیشتر مورد توجه قرار می گیرد عبارتند از خم شدن لاملاها، افزایش تخلخل، شکستگی ها.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.