گلابی آنجو منبع خوبی از فیبر است. در واقع، یک گلابی متوسط حاوی ۲۲ درصد فیبر مورد نیاز در روز است. این خبر بسیار خوبی برای سلامتی شماست، زیرا MyPlate بیان میکند که “رژیمهای غذایی غنی از غذاهای حاوی فیبر، مانند برخی سبزیجات و میوهها، ممکن است خطر بیماری قلبی، چاقی و دیابت نوع 2 را کاهش دهند.
” به علاوه، تحقیقات نشان می دهد که فیبر برای هضم سالم، کاهش یبوست و دیورتیکولوز کلیدی است.
یک گلابی متوسط همچنین دارای 12 درصد از ارزش روزانه ویتامین C و 10 درصد از ارزش روزانه ویتامین K است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که کلید سلامتی است.
کمک به جذب آهن، تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از آسیب رادیکال های آزاد تنها تعدادی از عملکردهای متعدد آن است. ویتامین K همچنین برای سلامتی مهم است و به لخته شدن خون کمک می کند. همچنین ممکن است سلامت استخوان را در سالمندان تقویت کند.
اکنون که از فواید سلامتی فراوان آن مطلع شدید، بیایید به سراغ راههایی برویم که گلابی را در عادات غذایی خود بگنجانید.
اول از همه، آیا می دانستید که گلابی در واقع از درخت و از داخل به بیرون می رسد؟ گلابی ها را در دمای اتاق نگهداری کنید و فقط زمانی که به اندازه کافی برای خوردن رسیدند آنها را به یخچال منتقل کنید.
گلابی ها به سرعت قهوه ای می شوند، اما می توانید گلابی های گلابی را در مخلوطی از آب و آب لیمو فرو کنید تا از قهوه ای شدن آن جلوگیری کنید. حتما قبل از برش دادن یا خوردن گلابی کامل را در آب جاری سرد بشویید.
گلابی شکلاتی اکثر گلابی ها برای خوردن به محض رسیدن مناسب هستند. آنها برای اینکه یک میان وعده مفرح و سالم باشند نیازی به سر و صدا یا تلاش زیادی ندارند. گفته میشود، گلابی به خوبی برای پروژههای آشپزی مناسب است. در اینجا تعدادی از محبوب ترین دستور العمل های گلابی به صورت رایگان آورده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.