مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که ماکارونی شکل دار حاوی نشاسته سریع هضم نسبتا کمی است و نشاسته عمدتاً دیر هضم است و با سایر غذاهای نشاسته ای مانند نان متفاوت است.
سرعت آهسته هضم نشاسته پاستا در شاخص گلیسمی نسبتا پایین آن (GI) منعکس می شود.
هضم آهسته نشاسته ناشی از خواص ساختاری ماکارونی آشیانه ای زر در سطوح ماکروسکوپی (نسبت سطح به وزن کم)، میکروسکوپی (کپسوله کردن نشاسته توسط پروتئین ها) و مولکولی (بازگشت نشاسته، تشکیل کمپلکس) است.
هدف از این مطالعه تبیین ویژگیهای گلیسمی پس از غذا در 2 فرآورده ماکارونی، کوسکوس و نان با تغییرات ساختاری آنها در طی جویدن و هضم معده بود.
تفاوت بین 3 شکل ماکارونی سس پستو ، اسپاگتی و پنه، نیز مورد بررسی قرار گرفت.
شکل های مختلف از ماکارونی خشک بر اساس پرداختن به تفاوتهای بالقوه ناشی از شکلها و اندازههای ماکارونی سبوس دار در تجزیه ساختار، قابلیت هضم نشاسته و متابولیسم گلوکز پس از غذا بود.
علاوه بر این، داده های تجاری از حامی این مطالعه نشان داد که اینها پرمصرف ترین انواع پاستا در بازار هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.